Gecertificeerd

VCA

Nummer 1

In duurzame verlichting

Marktleider voor

Bedrijfs- en onderwijsverlichting

Besparing in 4 stappen

In 4 stappen eenvoudig naar een besparing

In vier simpele stappen vervangen wij uw huidige TL verlichting voor een energiezuinig en milieuvriendelijk TL verlichting systeem:

Stap 1 – Quickscan

We beginnen met een scan van uw huidige verlichtingssysteem. Een adviseur bekijkt bij u op locatie uw verlichting en berekent vervolgens op basis van het aantal armaturen, branduren, wattage en energiekosten uw energieprestatie.

Stap 2 – Besparingsadvies

Op basis van de uitkomsten van de Quickscan maken onze adviseurs een besparingsadvies op maat. Hierin vindt u de uitkomsten van de Quickscan, een advies voor een nieuw verlichtingssysteem met het bijbehorend besparingadvies.

Stap 3 – Financiering of koop

De implementatie van uw energiezuinige verlichtingssysteem vergt een bepaalde investering. Wij kunnen deze investering voor u rentevrij financieren. De financiering vindt plaats uit de besparing op energiekosten. U betaalt uw nieuwe verlichtingssysteem uit de kostenbesparing. Wilt u niet financieren dan kunt u de producten ook direct aanschaffen.

Stap 4 – Implementatie

Een door ons aangewezen installateur vervangt uw oude verlichting voor het gekozen duurzame TL5 verlichtingssysteem. Als het nieuwe systeem is geplaatst dan ontvangt u van ons een ‘Wij zijn groen certifcaat’.

Simplified helpt u uw TL verlichtingskosten te besparen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Top